T 0348 - 447 726 | M 06 300 117 43
Oosteinde 5 3466 LA Waarder

 

Diensten

 

Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons in de regio Zuid Holland en omstreken terecht bij een van onze ervaren en vakbekwame installateurs. Een lekkende kraan, een niet werkende thermostaat, dak lekkages/ zinkwerk, verstoppingen en het verwijderen en het installeren van sanitair. Projecten van groot tot klein kunt u helemaal bij ons neerleggen; het aan- en verleggen van leidingwerk/ vloerverwarming.
Denk hierbij aan waterleiding, gasleidingen en afvoerleidingen. Daarnaast kan ons installatiebedrijf u ook van dienst zijn bij werkzaamheden aan u CV-Ketel, onderhoud en het vernieuwen ervan. Wij hebben daar goede ervaringen mee.

 

Service in Zuid Holland en omgeving

 

Heeft u last van een storing in uw CV installatie? Een lekkage, maar weet u niet waar? Blijf hier niet mee zitten maar maak gebruik van onze vakkundige installateurs. Wij staan graag voor u klaar en lossen elk probleem snel en vakkundig op. Bij spoed kunt u ons ook bereiken, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs. Mocht er niet direct een blijvende oplossing voorhanden zijn, dan verhelpen wij het probleem eerst tijdelijk. Later komen we terug voor het definitieve herstel. Het moge duidelijk zijn: in Zuid Holland en omgeving staat er een deskundige installateur voor u klaar.

 

Goede warmte is duurzaam

 

Installatietechniek Neuteboom is altijd op zoek naar het verkennen van ons bedrijf om zo productief mogelijk te zijn, om een goed eindresultaat van uiteenlopende projecten en elke klant afzonderlijk met zijn of haar wensen, met maar één doel, er warmpjes bij te laten zitten. We zijn fanatiek in het meedenken/verzorgen van duurzame installaties; denkt u hierbij aan het
plaatsen en installeren van zonnecollectoren, maar ook waterontharders, Houtkachels op CV/ Houtvergassers. Dit alles om u energie verbruik zo laag als mogelijk te maken. We hebben een goede samenwerking met bedrijven die deze producten leveren, om u een zo geheel mogelijk plaatje aan te bieden.