T 0348 - 447 726 | M 06 300 117 43
Oosteinde 5 3466 LA Waarder

Houtkachel op cv

Een  houtkachel op cv  werkt doormiddel van een warmte wisselaar. U stookt net als met een normale houtkachel. Wanneer de haard op temperatuur komt gaat automatisch een pomp draaien om het opgewarmde water naar uw radiatoren te voeren. Door toepassing van een thermomixventiel blijft de watertemperatuur in de kachel boven de 50C en voorkomt u condensvorming wat de levensduur van uw hout CV kachel verlengd. Als u stopt met stoken of wanneer u niet thuis bent, neemt de normale CV-ketel automatisch het werk weer over.

Deze houtgestookte CV haarden zijn volkomen veilig en eenvoudig in gebruik. Mocht er een probleem in het systeem zijn, bijvoorbeeld een kapotte cv-pomp dan treedt er vanzelf een koelbeveiliging in werking. Zo wordt uw kachel gekoeld tot een veilige temperatuur. Mocht onverhoopt ook dit systeem falen, dan is er nog een druk beveiliging die voorkomt dat de druk in het systeem te hoog oploopt.

Wij werken samen met kachels.com die gespecialiseerd zijn in verkoop van houtkachels en het installeren van  schoorsteenkanalen.

logo-Kachels_com_-300x80

.

Houtkachel op CV  Streefkerk (4) Houtkachel op CV  Streefkerk (5) Houtkachel op CV  Streefkerk (16) Houtkachel op CV  Streefkerk (19) Zonnecollectoren in Reeuwijk (2) Zonnecollectoren in Reeuwijk